20 Nisan 2014 Pazar

Baby Shower Bittiiii


          Sevgili okurlarım, davetiyeden de bildiğiniz gibi geçtiğimiz hafta Gamze teyzesi Pıtır'ın gelişini kutlamak için baby shower partisi düzenlemişti. Şimdi, 1 haftadan beri beklediğiniz bu partinin en güzel görüntülerini sizlerle paylaşımak istiyorum, umarım beğenirsiniz....

Minik Kuş temalı partinin davetiyesini zaten biliyorsunuz, işte davete gelenler kapıda bu şekilde karşılandı;


         Partiye ilgi oldukça yoğundu, Balıkesir'den Hatay'a kadar Türkiye'nin neredeyse tüm illerinden gelen davetliler daha kapıdan içeri girerken girerken neşeyle gülümsüyorlar...



(Şaka şaka İstanbul dışından sadece Kocaeli, Hatay ve Balıkesir katılımcıları vardı. Ama hepiniz gelmek istediniz biliyorum. O yüzden kendinizi burada hissedesiniz diye resimleri ekliyorum zaten...)

Neyse, kısa süre içinde toplanan kalabalık mönünün enfes lezzetlerini tatmaya koyuldu. Neler mi vardı? Buyrun bakalım:




Anne Kılınç, Pıtırın üfleyeceği pastayı onun yerine üfleyip en güzel dilekleri onun için diledi...









        Siz de yukarıdaki çerçevenin içinde Anne Kılınç ile birlikte poz vermek istermisiniz? Öyleyse çok az zamanınız kaldı, bir an önce bizi ziyarete gelin ve bu güzel fotoğraftan edinin.

Fotoğraftan sonra oyunlarla eğlence devam etti:



Anne Kılınç ile ilgili sorulara herkes çeşitli cevaplar vermiş. En eğlenceli cevaplardan biri, Didem teyzesinin Anne Kılınç ile ilgili "Hamileliğinde en çok ne yedi" sorusuna verdiği yanıttı. Bir gün akşam saatlerinde evimize dönerken Anne Kılınç'ın canı birden bire maydonoz çekti. Hemen Didem'e telefon ettik ve eve girmeden önce ona uğrayarak bir tutam maydonoz ile bir tutam nane almıştık. Sanırım bu sebeple Didem'in cevabı "OT" olmuş :)))

Gelenleri eli boş göndermedik tabii; Pıtır'ın Şennur teyzesi misafirler için kokulu taş yapmış. Pıtır'ın büyük halası ise lavanta keseleri göndermiş. 









          Davete gelen, gelmek isteyip gelemeyen, uzaktan katılım gösteren, partiye ve sofraya (tavuklu salata çok konuşuldu) renk katan  herkese teşekkür ederiz.

Bu partiyi organize eden ve herkesin günlerce hakkında konuşulmasını sağlayan Gamze teyzesine Pıtır öpücüklerini yolluyor. Biz de ellerine sağlık deyip yazının sonuna geliyoruuuuzz.


Partinin bugüne kadar gelmiş geçmiş en iyi baby shower olduğu söyleniyor. Hatta Demet Akalın bile kendi baby shower partisinin bunun yanında hiçbişeye benzemediğini söylemiş ...


0 yorum:

Yorum Gönder